Severní Kypr - Hotel Club Simena ***

Místo:
Kypr Kypr
doprava:    letecky strava:    polopenze ubytování:    hotel *** Hotel Club Simena
Kód: 536497 Délka: 8 denní zájezd žádný termín: od 30.5.2020
ceny od

12 880 Kč

  • Pobytové zájezdy
Poloha: Příjemný 3* rodinný hotelový komplex se nachází v severnej části ostrova, asi 18 kilometrů od města Kyrenia, do kterého je možné se dostat místní dopravou (dolmuší). Mezinárodní letiště Ercan je vzdálené asi 55 kilometrů od hotelu. Nákupní možnosti a restaurace v pěší vzdálenosti od hotelu. Hotel se nachází na klidnějším místě, doporučujeme jej pro klidnou dovolenou.

Pláž: Hotel se nachází asi 2 kilometry od pláže, která má oblázkový povrch. Ve vyhrazené části mohou hosté využít zdarma lehátka a slunečníky. Doprava na pláž dostupná hotelovým svozem. Bar na pláži za poplatek.

Pro děti: bazén s dětskou sekcí, hlídaní dětí za poplatek

Stravování: polopenze

Snídaně nebo polopenze dle zvolené varianty
POLOPENZE: snídaně a večeře formou bufetu. Nápoje u večeře si klienti hradí extra.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: V hlavní budově hotelu se nachází recepce, dále jsou k dispozici restaurace a tři bary, z čehož jeden bar je přímo integrovaný ve velkém venkovním bazénu. Hosté mají možnost využívat několik skluzavek. Rodiny s dětmi uvítají dětský bazén a dětské hřiště. V některých částech hotelového komplexu je možnost využívat zdarma Wi-Fi připojení. Hosté si mohou také zahrát biliár nebo za poplatek navštívit saunu a využít široké nabídky masáží.

Vybavení pokojů: Ubytování je nabízené v komfortně zařízených dvoulůžkových pokojích s možností 1 přistýlky pro dospělého nebo dítě. Pokoje jsou situované v jednopodlažních nebo dvoupodlažních vilkách. Součástí každého pokoje je vlastní sociální zařízení, telefon, televizor a vysoušeč vlasů. Hosté mají k dispozici také lednici, rychlovarnou konvici a na recepci je zdarma možnost využít trezor.

(TourOperátor: FlyDovolená s.r.o.)

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Larnaca – Praha (let může být operován s mezipřistáním)- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Váhu odbaveného zavazadla 20 kg / os.- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu se snídaní - Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu - Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
FlyDovolená s.r.o.

©2024 Cestování.cz