Severní Kypr - Hotel Altinkaya ***

Místo:
Kypr Kypr
doprava:    letecky strava:    polopenze ubytování:    hotel *** Hotel Altinkaya
Kód: 561473 Délka: 8 denní zájezd žádný termín: od 24.10.2020
ceny od

13 780 Kč

  • Pobytové zájezdy
Poloha: Příjemný rodinný hotelový resort se nachází cca 1km od města Kyrenia a cca 2 km od malebné vesničky Bellapais a cca 30 km od mezinárodního letiště Ercan. Hotel působí přátelskou a uvolněnou atmosférou. Centrum města Kyrenia a pláž jsou dostupné hotelovým svozem (dle zájmu). Nejbližší obchody a restaurace jsou vzdáleny cca do 5 minut chůze.

Pláž: Veřejná moc hezká písčitá pláž Shayna je vzdálená cca 8 km od hotelu. Hotelový minibus na pláž zdarma (dle zájmu). Vstup na pláž je zpoplatněn. Servis na pláži je za poplatek.

Stravování: polopenze

Snídaně nebo polopenze dle zvolené varianty.
Polopenze: Snídaně a večeře formou bufetů nebo výběrem z menu. Nápoje u večeří si klienti hradí extra.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Hotelový komplex se skládá z několika budov a bungalovů umístěných v hezké zahradě. K dispozici je recepce, wifi připojení v lobby, hlavní restaurace, střešní restaurace, dále je k dispozici bar, snack bar, venkovní bazény, dětský bazén, dětská místnost, stolní tenis, směnárna, prádelna, živá hudba (v sezóně, 1 x týdně). Hotel je vhodný pro nenáročnou klientelu, vyhledávající spíše klidný menší areál.

Vybavení pokojů: Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky se nachází v pěkných bungalovech umístěných v zahradě. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou, toaletou, vysoušeč vlasů), klimatizací, TV, telefonem, minibarem (za poplatek), trezorem, setem na přípravu teplých nápojů, balkonem nebo terasou. Na vyžádání je možný pokoj v hotelu (za příplatek). V hotelovém pokoji je možnost standardního pokoje s 1 přistýlkou.

(TourOperátor: FlyDovolená s.r.o.)

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Ercan – Praha (mezipřistání v Turecku - bez přestupu)- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Váhu odbaveného zavazadla 20 kg / os. a občerstvení na palubě letadla- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu se snídaní - Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu za 288,- Kč / os./pobyt- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
FlyDovolená s.r.o.

©2024 Cestování.cz