Ayia Napa - Hotel Pavlo Napa Beach ****

Místo:
Kypr Kypr
doprava:    letecky strava:    polopenze ubytování:    hotel **** Hotel Pavlo Napa Beach
Kód: 606144 Délka: 8 denní zájezd žádný termín: od 14.10.2021
ceny od

24 480 Kč

  • Pobytové zájezdy
Poloha: Velmi oblíbený, rodinný hotel je situován na klidném místě, přímo u nádherné písčité pláže v zálivu Sandy Bay, jen 20 minut chůze od centra živého letoviska Ayia Napa. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v centru letoviska (obchody, restaurace, diskotéky, kavárny, kluby, půjčovny automobilů a motocyklů, zábavní centrum pro děti i dospělé). Mezinárodní letiště Larnaca se nachází 45 km od ubytování.

Pláž: Malebná písčitá pláž v chráněném zálivu s pozvolným vstupem do moře a sezónní nabídkou motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů (za poplatek - loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech) se nachází přímo před resortem. Klientům jsou k dispozici lehátka a slunečníky (za poplatek).

Stravování: polopenze

Polopenze nebo All Inclusive.
Polopenze: snídaně a večeře formou bufetu.
All Inclusive: obnáší plnou penzi formou bohatého bufetu, během dne lehké občerstvení (pečivo, zákusky, káva, čaj), neomezené množství rozlévaných alkoholických (pivo, víno, likéry, míchané nápoje) a nealkoholických nápojů místní výroby. Ostatní alkoholické nápoje v lahvích, turecká káva a čerstvé ovocné šťávy jsou za poplatek. U večeře je vyžadováno formální oblečení.
U večeří je vyžadováno formální oblečení.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Oblíbený plážový hotel disponuje 147 pokoji rozmístěnými v moderní čtyřpatrové budově s nádherným panoramatickým výhledem na moře. Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárnou a lobby barem, výtahy, hlavní restaurace, kadeřnický salón, malá knihovna, konferenční místnost (moderní vybavení), internetový koutek (za poplatek), WiFi připojení (za poplatek), společenská místnost se satelitní TV, herna, prádelna (za poplatek), úschovna zavazadel, venkovní bazén, dětský bazén, snack bar u bazénu, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, sauna, parní lázeň, masážní salón, vnitřní bazén, vířivka, solárium, moderní fitness centrum, tenisový kurt, mini klub, sportoviště a parkoviště.

Vybavení pokojů: Vkusně zařízené, vzdušné dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky pro dospělého nebo 2 přistýlek pro děti jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha a vana, toaleta, fén), telefonem, klimatizací, rádiem, satelitní TV, chladničkou, trezorem (za poplatek), žehličkou a žehlícím prknem (za poplatek) a balkonem nebo terasou (výhled na město / krajinu; boční výhled na moře je za příplatek). Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání (zdarma). WiFi na pokoji je k dispozici za poplatek. Pokoje s bočním a přímým výhledem na moře jsou na vyžádání (za poplatek).

(TourOperátor: FlyDovolená s.r.o.)

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Larnaca – Praha (let může být operován s mezipřistáním/přestupem)- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Váhu odbaveného zavazadla 20 kg / os.- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu- Uvedený typ stravy - Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu - Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
FlyDovolená s.r.o.

©2024 Cestování.cz