Severní Kypr - La Hotel & Resort ****

Místo:
Kypr Kypr
doprava:    letecky strava:    polopenze ubytování:    hotel **** La Hotel & Resort
Kód: 536495 Délka: 8 denní zájezd žádný termín: od 18.10.2021
ceny od

15 980 Kč

  • Pobytové zájezdy
Poloha: Hotel & Resort LA je situován v historickém městečku Lapta, na severu ostrova, nedaleko známé Kyrenie (cca 12 km). Hotel leží v krásné udržované zahradě poblíž soukromé pláže (100 m) a má 3 bazény. Hotelovým hostům se naskýtá jak překrásný výhled na moře a pobřeží, tak i dechberoucí panorama okolních hor. V okolí hotelu se nachází několik menších obchodů a restaurací. Letiště Ercan je vzdáleno 40 km.

Pláž: Soukromá písečno - oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 100 m od hotelu, je přístupná podchodem pod místní komunikací - lehátka, slunečníky, matrace jsou zdarma. Na pláži se nachází další bazén a restaurace s barem. Doporučujeme využít nabídku vodních sportů na pláži od místních poskytovatelů.

Sport a zábava: Pro sportovní aktivity je připraven tenisový kurt, herna (stolní tenis, šipky, kulečník), menší tělocvična či vodní sporty na pláži (jízda na banánu, vodní lyže, šnorchlováni, potápění, šlapadla, kánoe). Sauna a masáže za poplatek. Oddělená dětská část v bazénu.

Stravování: polopenze

POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu (nápoje u večeří jsou za poplatek, večeře mohou být servírované výběrem z limitovaného menu).

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hotel disponuje vstupní halou v hlavní budově s 24 hodinovou recepcí (možnost pronájmu trezorů či úschovy zavazadel), směnárnou, lobby barem, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, hlavní restaurací, ala carte restaurací, snack barem u bazénu, plážovým barem, minimarketem, konferenční místností, společenskou místností s TV, internetovým koutkem. Krytý plavecký bazén je vyhřívaný v zimních měsících. V zahradě se nachází velký sladkovodní bazén s oddělenou dětskou částí, sluneční terasa a snack pool bar - lehátka, slunečníky a osušky jsou zdarma. Další bazén se nachází přímo na soukromé pláži. Centrum zdraví nabízí saunu a masáže (za poplatek). Pro sportovní aktivity je připraven tenisový kurt, herna (stolní tenis, šipky, kulečník), menší tělocvična či vodní sporty na pláži (jízda na banánu, vodní lyže, šnorchlování, potápění, šlapadla, kánoe).

Vybavení pokojů: Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, klimatizace (zdarma), SAT/TV, telefon, dětská postýlka na vyžádání (zdarma), vlastní soc. zařízení (koupelna se sprchou nebo vanou, toaleta, fén), rychlovarná konvice, minibar (za poplatek) a balkon. Wi-Fi připojení k internetu na pokojích je za poplatek.

(TourOperátor: FlyDovolená s.r.o.)

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Larnaca – Praha (let může být operován s mezipřistáním)- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Váhu odbaveného zavazadla 20 kg / os.- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s polopenzí - Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu - Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
FlyDovolená s.r.o.

©2024 Cestování.cz